Melegek Nyilai

A Nemzeti Pink Ellenállás, a Magyar Pink Front, a Pink Népfront és a Melegek Nyilai Nemzeti Pinksereg hivatalos oldala

Friss topikok

Linkblog

Ékesi Ilona helyesbít: a heteroszexualitás gyógyítható!

2009.08.30. 20:54 - melegeknyilai

Címkék: budapest terápia fidesz melegek meleg pride ilona homoszexuális nyilai ékesi átnevelés

Legkedvesebb rajongóink, tagjaink, hölgyeink és uraink és mindazok, akik ezekbe az elavult kategóriákba nem férnek bele!

A Melegek Nyilai az elmúlt hetekben nyári szabadságon volt - melegebb éghajlatra költöztünk - ideiglenesen. Az ősz és a langyosabb napok beköszöntével azonban visszatértünk szép pink hazánkba és újult erővel vágunk neki a sorvadó magyar melegség védelmének. Nemzetáruló, álmagyar embertársaink újabb kirohanásaival szemben egy tudományosan megalapozott, kétségbevonhatatlan, többször bizonyított (pl. a Wikipedián is olvasható) tényre szeretnénk felhívni a figyelmet:

A HETEROSZEXUALITÁS GYÓGYÍTHATÓ!

Elfogtunk egy levelet....ennek köszönhetően az alábbiakban közöljük Ékesi Ilona, a napokban lájtos buzizással debütáló fideszes csinovnyika (így, nőnemben!) helyreigazítást kérő, eddig titokban tartott és sehol sem közzé tett nyilatkozatát:

"Tisztelt Szerkesztőségek! Kedves Idegenszívű, Zsidóbérenc Bértollnokok!

A néhány nappal ezelőtt a Jégverem utácban (beszédes név!) megtartott sajtótájékoztatómmal kapcsolatban - a sajtó jóvoltából - téves információk láttak napvilágot! 

Ellentétben azzal, ami az újságokban és hírekben megjelent, én nem a homoszexualitásról, hanem a heteroszexualitás gyógyíthatóságáról kívántam beszélni. Felháborító tény ugyanis, hogy az emberiség összlétszáma nagyjából öt éven belül elérheti akár a 7 milliárd főt is, ami köztudottan igen nagy megterhelést jelent a bolygónk számára. A környezetét kizsigerelő emberi faj túlszaporodása ellen maga a környezet védekezett eddig: minden társadalomban jelen voltak az utódnemzésre önmaguktól nem képes homo-, bi- és mindenféle szexuálisok. Ezt a folyamatot (ti. a kevesebb utód nemzésének elősegítését) az embernek - és az igaz hazafiaknak - minden rendelkezésre álló módon segítenie kell.

A tudomány csodáinak köszönhetően már eljutottunk oda, hogy a túl sok gyermeket előidéző (így nyilvánvalóan káros) heteroszexualitást orvosi eljárással, átnevelő terápiákkal kezelni lehet. Heteroszexuális életviteléről tehát mindenki leszokhat - ha akar. Családanyaként és a magyar Parlament emberi jogi bizottságának tagjaként felháborít a heteroszexuálisok arroganciája, és az az igonorancia, amellyel szülőbolygónk kizsigerelését szemlélik vagy támogatják. Elég volt a planétapusztító emberhordák megszületéséből. Elég volt a még több éhező száj világrahozatalából! Nyilatkozatom tartalmához csatlakozott a Magyar Együgyű és Gyermektelen Anyák Szövetsége is!

Itt az ideje, hogy végre felébredjen az igazi magyarság: túlélésünk, családi közösségeink egyetlen lehetősége az, ha mindenki bebuzul! Nincs több gyerek! Nincs több élősködő!

Képviselőként kezdeményezni fogom, hogy a Parlament szavazza meg a meleggé átnevelő terápiák, meleg pornóoldalak, melegfelvonulások mielőbbi és jelentős költségvetési  és TB-támogatását! Magyarország (és a Föld bolygó) legyen a melegeké!"

Köszönjük Ili, a Melegek Nyilai figyel téged!! 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://melegeknyilai.blog.hu/api/trackback/id/tr601349292

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Coming out 2009.09.02. 13:12:41

A világ talán legnagyobb kisebbségéhez tartozom. A Föld lakosságának kb. 10%-a mindig is ilyen volt, és mindig is ilyen lesz. Másságunk genetikai eredetű, egyszerűen így születtünk. Nem csak emberek lehetnek olyan mint én, megfigyelhető ez jelenség az ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alfonz Atya 2009.09.02. 11:16:11

Mekkora egy fasz vagy viccet csinálsz az őseinkből.

Mondjuk neked biztos izraelita felmenőid vannak ezt mindvégig gondoltam , de nem szégyen buzinak és zsidónak is lenni.

Nem manapság teljesen normális ha rózsaszín ruhába jársz és nő módjára öltözködsz lásd az (emokat).

Ahelyett hogy megtérnél mint én és csatlakoznál a Ted Bundy Emlékblog szövetségébe ahol úgyanúgy buzi parazita maradhatsz mint én.


süti beállítások módosítása