Melegek Nyilai

A Nemzeti Pink Ellenállás, a Magyar Pink Front, a Pink Népfront és a Melegek Nyilai Nemzeti Pinksereg hivatalos oldala

Friss topikok

Linkblog

Kellemetlen igazság

2009.06.15. 12:57 - melegeknyilai

Címkék: budapest magyar történelem meleg homár jobbik magyarok gay nemzeti leiras homo homoszexuális gárda bizonyíték nyilai

 Noha idegemszívű és kozmpolita történészeink nem ismerik be, honfoglaló őseink és a szittyamagyarság körében a legmagasabb rendű kapcsolatnak a meleg szerelem számított. Ezt valójában a Kaukázus egyes vidékein, az ősi Scythiában lakó őseinktől tanulták el a görög-római népek. Bölcselőik sokat jártak őseink területein, és termékeny egymásrahatás következtében a férfiszerelem griffes-indás kultúrája messze földrészekre is elterjedt. Ezt bizonyítják a Pilisben található piramisok, és az alábbi, eddig be nem mutatott, tagadhatatlan történeti hitelességű bizonyítékok.

1. Meleg szittya eljegyzési gyűrű

A gyűrűn jól kivehető a Melegek Nyilai első korai ábrázolása. A gyűrűt egy - feltehetőleg a bronzkorból származó - pusztarekettyei (mai nevén: Rekecvo Pustca, Tótország) sírban találták,  ahol két női alakot fektettek egymás mellé, egymást átkarolva. Régészek egyetértenek abban, hogy leszbikus honfoglaló őseink gyűrűjéről van szó. Az ötvösmunkában kivehető a Melegek Nyilai zászlajának első alakja.

2. Homoszexuális honfoglalók a vereckei tablón

Ezen a késő honfoglaláskori ábrázoláson jól kivehető egy meleg pár megjelenése (jobbra). A férfiak egymásba fonódó karjai félreérthetetlen jelét adják annak, hogy ők nem pusztán bajtársak és nemzettestvérek, ráadásul a jobb oldalon történő elhelyezkedésük sem véletlen: biztosra  vehetjük, hogy ők voltak az első jobboldali melegek. A Kárpát-medencébe beönzönlő magyarok tehát jóval megelőzték kortásaikat: nemi orientációra irányuló toleranciájuk ma is példaértékű.

3. Kacérkodó hím csodaszarvasok

A híres bivalyszamosi lelet eddig nem publikált ékszerkincsei. A csodaszarvasábrázolásokból jól ismert hímszarvas ikonállatok ezúttal egymással kacérkodnak. Játékuk értehtő: a magára maradt nemzettársak önfeledt egymásratalálásának egyértelmű erotikus ábrázolását láthatjuk a gazdagon díszített színarany szarvasokon.

4. Férfiak játéka - ősi magyar amforarészlet

Az első látásra a görög vázákra kísértetiesen hasonló amforát valójában a Balatonpart északi részén ásták elő régészeink. A napnál is világosabb: honfoglaló őseink ősei láthatók rajta, amint a felső-uráli őshazában hódolnak a melegszerelem örömeinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://melegeknyilai.blog.hu/api/trackback/id/tr951186179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dessy 2009.06.15. 16:49:59

haláloss a blogod:)) csak gratulálni tudok az ötletes fricskához kedves nemzettestvéreinknek;) minden jót!
Dessy

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.15. 18:04:30

Mit fogtok ti kapni, ha felfedeznek a tálibmagyarok...

dododuck 2009.06.16. 09:17:39

Nagyon jó 5letes oldal! Ha belegondolunk kellenek ötletek, és kellene fejleszteni a dolgot !

dododuck 2009.06.16. 09:22:31

Na ja, ha a "tálibok" felfedezik az oldalt, tuti lesz majd reakció. Hideg is, meleg is ! That's all folks, ahogyan anno az ORF1-en a Tom & Jerry filmek előtti kis bevezető filmecskében volt! Aki emlékszik rá, tudja, hogy miről beszélek!

LilaFarkas 2009.08.05. 16:12:02

Szia!

Nagyon jó a blog!!!

Jó, hogy van benne humor, csak így nem lehet eldönteni, hogy most komolyan gondolod Te ezt mind, vagy csak játszol....

Üdv:

LilaFarkas

cris256 2009.08.20. 08:52:55

fenomenális XDDDD
hogy ez eddig nem jutott senki eszébe... XDDDD
hát persze az atommagyarok úgysem értik a poént, sőt még olaj a tűzre, de akkor is szívet MELENGETŐ XDDDDDD
váhhh

cris256 2009.08.29. 21:22:51

ezt látnotok kell!!!! ez mrá tényleg saját maguk paródiája!! XDDDDD
kuruc.info/r/41/44266/


süti beállítások módosítása