Melegek Nyilai

A Nemzeti Pink Ellenállás, a Magyar Pink Front, a Pink Népfront és a Melegek Nyilai Nemzeti Pinksereg hivatalos oldala

Friss topikok

Linkblog

Vona titokban kurucokkal pajzánkodna

2010.03.07. 00:16 - melegeknyilai

Címkék: politika választások meleg társkeresés ismerkedés jobbik titok gábor titkos homoszexuális vona

Szerkesztőségünk birtokába jutott a Jobbik-elnök Vona Gábor eddig eltitkolt adatlapja, melyen egy meleg társkereső oldalon próbál ismerkedni. A megkérdőjelezhetetlen hitelességű fényképeket Vona egyik korább szeretője, P. József (42) juttatta el hozzánk, aki megelégelte, hogy a közéleti tisztasággal és átláthatósággal kampányoló Vona nem meri felvállalni barátai és családja előtt lényének legmelegebb bugyraiból előtörő férfiszerelmét.

A meleg témák jelenléte - informátorunk szerint - egyébként nem idegen a Jobbik vezetőitől: Morvai Krisztina a 2000-es évek elején még aktív és harcos melegjogi aktivistaként sokat tett azért, hogy legmelegebb nemzeti célunk, a teljes elbuzítás végre megvalósulhasson.

József szerint Vona egyébként, körülmetélt férfiasságú és inkább passzív beállítottságú: egy párkapcsolatban azt szereti, ha ő kaphatja az "ajándékot" partnerétől. József ezt minden hátsó szándék nélkül állítja a Melegek Nyilai olvasói számára. Vona meleg partnerkereső profiljában azt olvashatjuk: "2010 áprilisától biztos egzisztenciával rendelkező, nemzeti identitású úriember kemény férfiasságú, határozott kurucokkal ismerkedne. Metélt farkinca előny".

Szerkesztőségünkhöz eljutott az a titokban, Mykonos-szigetén készült fotó is, melyen József és Vona még boldog kapcsolatban láthatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://melegeknyilai.blog.hu/api/trackback/id/tr251815123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása