Melegek Nyilai

A Nemzeti Pink Ellenállás, a Magyar Pink Front, a Pink Népfront és a Melegek Nyilai Nemzeti Pinksereg hivatalos oldala

Friss topikok

Linkblog

Tagadhatatlan történelem

2009.06.15. 13:31 - melegeknyilai

Noha idegenszívű és kozmpolita történészeink nem ismerik be, honfoglaló őseink és a szittyamagyarság körében a legmagasabb rendű kapcsolatnak a meleg szerelem számított. Ezt valójában a Kaukázus egyes vidékein, az ősi Scythiában lakó őseinktől tanulták el a görög-római népek. Bölcselőik sokat jártak őseink területein, és termékeny egymásrahatás következtében a férfiszerelem griffes-indás kultúrája messze földrészekre is elterjedt. Ezt bizonyítják a Pilisben található piramisok, és az alábbi, eddig be nem mutatott, tagadhatatlan történeti hitelességű bizonyítékok.

Tudjon meg róla többet itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://melegeknyilai.blog.hu/api/trackback/id/tr621186236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord_Cica (törölt) 2009.06.15. 23:58:15

LOL, nagyon cuki blog, gratula :)
A designt javítsátok: a fejrész egy láthatatlan része belóg az első bejegyzés címrésze fölé, így arra nem lehet kattintani, mert a belógó rész is linkelt. (firefox)

És mi a melegek nyilainak köszöntése?

melegeknyilai 2009.06.16. 00:00:14

A baloldali menüben, a Becsületkódexben olvashatod:

Adjon Isten: melegebb jövőt! :))

u.i. igyekszünk firefoxra is optimalizálni :)


süti beállítások módosítása