Melegek Nyilai

A Nemzeti Pink Ellenállás, a Magyar Pink Front, a Pink Népfront és a Melegek Nyilai Nemzeti Pinksereg hivatalos oldala

Friss topikok

Linkblog

Megalakult a Melegek Nyilai Nemzeti Pinksereg

2009.06.15. 01:35 - melegeknyilai

A Melegek Nyilai Cher testetöltésének 63. esztendejében, Szent Iván havában bontott zászlót. 37 évvel a dicsőséges ABBA megalakulása és 20 évvel azután, hogy Madonna először elénekelte a Like a Prayert. Egy olyan pillanatban, amikor a magyar melegség fizikai, lelki és szellemi önvédelem híján maradt. Egy olyan pillanatban, amikor nemzeti melegeinknek már nincs hová hátrálnia. Egy olyan pillanatban, amikor már csak magunkra számíthatunk.

A Melegek Nyilai pártok és határok felett áll. A nemzetközösség erő- és érdekközössége akar lenni. Életre hívója és támogatója mindannak, ami nemzeti meleg felébredésünk és felemelkedésünk irányába mutat, de megingathatatlan gátja a magyar nemzeti melegség szellemi és fizikai gyengítésének.

A Melegek Nyilai egy nagy pink felkiáltó jel kíván lenni! Üzen mindazoknak itthon és a nagyvilágban, akik nemzeti homoszexuális széttagoltságunkban, megtörtségünkben és megsemmisítésünkben érdekeltek: Nem hagyjuk! Üzen mindazoknak, akik ha nemzeti homoszexuálisaink sorsáról van szó, tespedtek, célvesztettek vagy meghunyászkodók: Ébresztő! Végül üzen mindazoknak, akik régóta sóvárognak egy melegebb magyar jövő után: Eljött az idő!

A Melegek Nyilai a következő feladatokat tűzi maga elé:

Homoszexuális történelemkutatás, különös tekintettel az eredeti szittya melegekre.
A felesketett gárdisták fizikai, lelki és szellemi képzése és önképzése, hogy feladataikat példamutató ízléssel, divatérzékkel, valamint hatékonysággal, kellő erővel, céltudatossággal és alázattal hajthassák végre.
Ápolja a magyar meleg kultúrát, és meleg történelmünk emlékeit adja tovább a felnövekvő generációk épülésére.
Meleg hagyományőrzés.
Aktívan vegyen részt katasztrófa-elhárításban, rend- és polgárvédelmi feladatokban.
Karitatív és szociális missziók támogatása és szervezése.
Rendkívüli helyzetben a nemzeti meleg önvédelem erősítése.
Része vagy gerince kíván lenni a majdan felállítandó Magyar Meleg Nemzetőrségnek.
Aktívan elősegíti a magyar öltözködési és vásárlási kultúra feljavítását.
Párbeszédre törekszik a melegséget meg nem értő, intoleráns társadalmi csoportokkal.

A Melegek Nyilai esküje:

"Én .... a Melegek Nyilai gárdistája Elton Johnra, Madonnára és Zoltán Erikára esküszöm, hogy hazámhoz, nemzetemhez, a melegekhez és magyar néphez mindörökké hű leszek. Történelmünk nagy melegjeit példaképnek tekintem, nemzetem, hazám haladását, szabadságának, értékeinek, meleg hagyományainak védelmét életem végéig tartó feladatomnak fogadom el.

Zászlóinkat, társaimat és a meleg szórakozóhelyeket el nem hagyom, a Melegek Nyilai vállalt feladatainak végrehajtásában becsülettel kitartok. A Szolgálati Szabályzatot elfogadom és annak megtartását magamra nézve kötelezőnek ismerem el.

Ha eskümet megszegem, sújtson előljáróim és társaim megvetése, a meleg szórakozóhelyekről, trendi ruhaboltokból, konditermekből és a Melegek Nyilai soraiból való örökös kizárás.

Isten engem úgy segéljen!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://melegeknyilai.blog.hu/api/trackback/id/tr921185451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása